Dit zijn wij

Wij geloven dat je marketing communicatie moet kunnen voelen. Niet als een zacht briesje maar als een stevige Noordwesterstorm die alles in beweging zet. Die je zintuigen prikkelt en niet zomaar ongemerkt aan je voorbij gaat.

Wij zijn BURO-050. De wind in je rug. Wij waaien niet met alle creatieve winden mee maar varen onze eigen koers. Recht op het doel af. Als het moet gewoon tegen de stroom in, met de riemen die we hebben en met onze kop in de wind. Daar houden we van.

BURO-050 is net zo thuis in het Noorden als in het Westen. Wij werken vanuit het uiterste Noorden met de Waddenzee op loopafstand. Vanaf hier werken we landelijk met een nuchtere en weidse blik. Zo mixen we iedere dag Noordelijke nuchterheid met Westerse ambitie. Het beste van twee werelden. Trots op ons werk zonder op te scheppen. Altijd de beste kwaliteit maar nooit te duur.
En bovenal joviaal en trouw aan onze klanten omdat wij domweg geloven in klantvriendelijkheid.

Print Media leeft als nooit tevoren!

Wij geloven in de kracht van goed vormgegeven drukwerk. Wij houden van strakke teksten en sprekende heldere foto’s in fijne rasters op papier. Het in handen hebben van kwaliteit die naadloos aansluit op die van onze klanten. Wie beweert dat geprinte media ouderwets of zelfs dood is heeft behoorlijk liggen slapen. Geprinte media leeft als nooit tevoren. Anders dan voorheen misschien. Maar nieuwe media vormen vervangen nooit de oude. Want internet heeft de TV niet overbodig gemaakt en de TV het theater niet.

Voor bedrijven wordt het steeds lastiger om in de jungle van het wereldwijde web zichtbaar te zijn en vooral te blijven. Veel bedrijven voegen juist daarom weer veel vaker geprinte media toe aan hun marketing en communicatie strategieën. En dat vinden wij slim. Want deze tastbare aandacht of service maakt vaak net dat positieve verschil met de concurrentie. ‘Wie aandacht geeft krijgt aandacht’… zo simpel kan het soms zijn…

Vanzelfsprekend duurzaam

BURO-050 is gevestigd op loopafstand van de Waddenzee. Niet voor niets is dit bijzondere natuurgebied toegevoegd aan de werelderfgoedlijst van UNESCO.

Wij kunnen dagelijks genieten van dit bijzondere gebied en tegelijkertijd ervaren hoe kwetsbaar natuur kan zijn. Daarom zullen wij altijd kiezen voor duurzame drukmethodes en maken we gebruik van milieuvriendelijke papiersoorten voorzien van het FSC keurmerk of het Europees Ecolabel.
Wij geloven dat onze klanten dit net als wij een prettig idee vinden.

Zelf eens kennismaken met onze achtertuin en BURO-050?

BURO-050 is nauw verbonden met ‘VAN HET WAD’ (www.vanhetwad.nl).
Dit bedrijf organiseert bijzondere eigenzinnige Wadexpedities o.a. voor bedrijven. Wij nemen onze relaties daarom graag mee om samen of samen met andere relaties het Wad op te gaan.

Stormen en dus ook brainstormen waaien nu eenmaal beter buiten een vergaderruimte…

Digitale Media, de hele wereld binnen handbereik  

Websites, App’s, Social media, e-mailings… Door de inzet van digitale media tools bereik je de hele wereld. De hele wereld… dat klinkt fantastisch… maar bereik je naast de hele wereld ook optimaal je (potentiële) klanten?

Wij brengen graag jouw wereld in kaart en berekenen met precisie de juiste koers om de juiste havens te bereiken. Zo helpen we je om zichtbaar te zijn en te blijven op de juiste plekken.

Crossmedia, het beste van verschillende werelden…

De studio van BURO-050 vergelijken we wel eens met een scheepskombuis. Een plek waar we de beste ingrediënten en technieken mixen die we hebben meegenomen van onze eerdere reizen.

Zo mixen we graag print media met digitale media en blussen het af met een flinke scheut online media. Zo bereiden we een verrassende maaltijd en zorgen natuurlijk voor een voldaan gevoel.